AUXILIA crea una nova web dedicada a la formació

with No hi ha comentaris

Després d’un llarg temps de dedicació i amb l’ajuda d’experts en construcció de pàgines web, hem pogut treure a la llum la nostra nova web d’AUXILIA http://auxiliaformacion.es

Sota l’aixopluc dels objectius d’AUXILIA, dos vessants cobren importància:

 

  • La inclusió social de les persones amb discapacitats físiques o diversitat funcional. Cada Delegació d’Auxilia del territori nacional, treballa amb el col·lectiu més proper i li ofereix activitats que l’ajudin a millorar la seva qualitat de vida.

 

  • La vesant formativa i la cultural. Per atendre-la, Auxilia va crear la Coordinació d’Ensenyament a Distància que, des dels seus inicis a Espanya (1952), te Barcelona com a seu.

 

La Coordinació d’Ensenyament a Distància posa en contacte a l’alumnat (usuaris) amb el professorat (voluntaris), oferint gratuïtament ensenyament i els materials d’estudi, i fent els seguiments adients de cada cas obert a fi de que els objectius culturals de la persona discapacitada s’assoleixin.

Auxilia Sarria

Aquesta nova web creiem que és necessària a qui vol formar-se i que per diverses causes te dificultats per accedir a uns estudis normalitzats: mobilitat, autonomia, aïllament físic, manca de centres d’estudi adaptats, etc.

Les matèries que s’ofereixen són amplies i cobreixen tant els estudis normalitzats com els que no ho són, però que també poden ser d’interès educatiu per les persones discapacitades.

Feu-ne difusió de la mateixa a qui creieu podrien participar (tan estudiants com voluntaris) en aquest projecte educatiu.

 

AUXILIA

Ensenyament a Distància

Anglí, 50 – 2º

08017 – Barcelona

T. 93 204 75 02

enseadistancia@auxilia.es