Carnestoltes Sarrià 2019

with No hi ha comentaris

La setmana del 28 de febrer al 6 de març Sarrià va celebrar un lluït Carnestoltes

Des de fa set anys, la Comissió del Carnestoltes del barri prepara moltes activitats tals com l’arribada del rei, tallers infantils, rua i concurs de comparses, mort del rei…  però aquest any hi va haver una novetat, el Concurs de Disseny de la Casa Orlandai.

Vam fer una convocatòria de Concurs per escollir el disseny de una disfressa per la Casa Orlandai i així ajudar a l’Esplai Movi que és qui guarneix la casa des de fa anys. El disseny guanyador del concurs va dibuixar un bufó gegant que es podia construir en diferents peces, cada una d’elles es va repartir entre varies entitats col·laboradores que, un cop fetes i assemblades van configurar el bufó

 

El Rei com no podia ser d’altre manera,  va recordar  les mancances a Sarrià: la biblioteca, espais juvenils i de cultura… i, com sempre, va manar fer tot allò que no ens deixen fer.

 

El jurat de comparses va atorgar 5 premis obsequiats pel Mercat de Sarrià. Els comparses i les seves disfresses premiades destacaven per ser creatives, laborioses, utilitzaven material reciclat, etc. La comparsa guanyadora va ser OPEN ARMS

Durant tots el dies, hem vist plens els carrers de la nostra vila, persones gaudint de tots el actes, amb disfresses, consolidant el Carnaval.

Moltes gracies a tots els que heu col·laborat a fer una bona festa!!

COMISSIÓ DE CARNAVAL