Festa Major de Sarrià 2019

with No hi ha comentaris

Estimat sarrianenc i sarrianenca, veí i veïna que vius i fas viure Sarrià, apreciades joves que sobreviviu a Sarrià, a totes vosaltres us presentem el nou programa de Festa Major 2019.

La comissió de festes ha mudat la seva pell, No patiu! Segueix sent la mateixa comissió treballadora, compromesa amb la vila i present cada dia de festa. Tenim moltes incorporacions noves, sarrianencs i sarrianenques que han vist que poden fer noves aportacions, donar un aire fresc i fer un petit gir a l’organització. És cert que no oblidem els consells d’aquells qui ens han ensenyat fins ara i que, avui dia, ens donen un cop de mà, però millor que entri gent jove amb ganes de treballar i fer-ne, de la Festa Major, la millor.

Consulteu el programa de la festa a la web de la Comissió de Festes del Roser

Et convidem que durant aquestes festes facis tants petons com vulguis, comparteixis milers d’abraçades i que gaudeixis fent l’amor, però recorda, l’abús de l’alcohol no és excusa, el respecte és el primer que no es pot perdre. 

 

Aquest any incorporem un protocol comú amb totes les entitats i associacions que participem durant els concerts de la Festa Major. 

 

Durant la duració de tots els concerts disposaràs d’un punt lila fix al carrer, una parella itinerant que recorrerà la vila i de persones a la barra amb un distintiu de punt lila. Recorda, no és no!

 

Com cada any, hem compartit les nostres idees i ganes de fer amb el districte. Un districte que sembla tenir ganes de retallar la festa major a un sol cap de setmana i una manca de compromís amb la Vila. Per exemple, els concerts d’enguany finalitzen a les 02 h

Entitats, associacions, carrers, agrupacions i veïns de la vila, hem organitzat més de 100 activitats per celebrar la nostra festa. Quin goig tenir una vila com Sarrià! Des de la comissió ens doneu feina, molta feina, però quin gust fer-la, veure el fruit durant aquests dies. La batalla, els concerts, dinars i sopars populars, activitats esportives, lúdiques. Gaudiu com si fos la vostra primera festa, participeu tant com pugueu i feu vostre la festa major de Sarrià!

COMISSIÓ DE FESTES DEL ROSER DE SARRIÀ