Inauguració de la Casa de Cultura Popular

with No hi ha comentaris

La Sarrianenca, Associació que agrupa a varies entitats de 

Cultura Popular i Tradicional de Sarrià inaugura el seu local

El passat 31 de Maig La Sarrianenca va obrir les seves portes del local municipal del carrer Canet, 22 a tots el veïns i amants de la Cultura Popular, per fer-ne un punt de trobada, creació i participació.

L’any 2011, La Comissió de Festes del Roser de Sarrià, Diables Infantils de Sarrià, Drac de Sarrià, Diablesses i Diables de Sarrià i Colla Gegantera de Sarrià van iniciar el projecte de La Sarrianenca.

El dia 2 de gener del 2017, el conseller Jaume Llansó,  acompanyat de representants de l’administració del Districtees va fer l’entrega simbòlica de les claus de la caseta del carrer Canet

Molts anys d’il·lusió i de molt treball voluntari, i també anys de reivindicació i negociació amb el Districte han finalitzat amb la casa inaugurada. 

Fotografia de Marc Berramendi

La casa del carrer canet 22 és de reduïdes dimensions i no permet acollir a totes les entitats i el seu material com pot ser el drac, el vestuari, timbals etc. Malgrat tot, la inauguració del local no deixa de ser un motiu de satisfacció i també un primer pas per aconseguir satisfer totes les necessitats de les entitats de cultura popular