La Cultura Popular és necessària

with No hi ha comentaris

Les agrupacions, associacions, coordinadores, federacions de diferents disciplines i pràctiques de Cultura Popular de la ciutat de Barcelona i la Plataforma de Festes Majors de Barcelona difonen un manifest per expressar el seu posicionament davant “el reiterat tracte d’oblit que les Festes Majors i la Cultura Popular han rebut, durant mesos, en les revisions de mesures del PROCICAT”.

La Taula d’Entitats de Sarrià s’ha adherit al manifest de les associacions de Cultura Popular liderat per el Consell d’Associacions de Barcelona.

 

Les associacions de Cultura Popular expressen ser conscients de la greu situació de la crisi sanitària i manifesten tenir una actitud positiva i proactiva adaptant constantment la pràctica de les seves diverses disciplines a les mesures adaptades per les autoritats sanitàries.

El manifest demana a l’administració una desescalada progressiva i racional amb criteris unificats, clars i realistes, i també, lamenta la descoordinació manifesta entre els departaments de Cultura, Salut i Interior.

Podeu consultar al manifest en aquest enllaç